Loading...
Activiteiten2018-09-25T13:51:21+00:00

Activiteiten

Bij ons kan je ontzettend veel leuke dingen doen! Kijk hieronder maar eens!!

Accommodatie beheer

DESK is een voetbalvereniging met circa 1.000 leden. De club ligt op het sportpark aan de Eikendijk in Kaatsheuvel. Het paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes waaronder een kantine, douches, toiletten, behandelruimtes en nog veel meer. Een belangrijk onderdeel is het onderhouden en schoonmaken van al deze ruimtes. Hiervoor hebben Dagbesteding Langstraat en voetbalvereniging DESK de handen ineen geslagen.  Samen met een groepje collega’s en de vrijwilligers van DESK zorg je ervoor dat de ruimtes en het terrein van de voetbalvereniging er altijd mooi, blinkend en schoon uitzien.

Groenvoorziening

Ben je graag buiten en vind je het leuk om met jouw handen bezig te zijn, dan kun jij je samen met je collega’s naar hartenlust uitleven in de buitenwerkzaamheden op en rondom de voetbalvelden van DESK. Samen zorgen jullie ervoor dat het sportpark er altijd mooi uitziet. Jullie gaan gezamenlijk vegen, struiken onderhouden en alles wat erbij komt kijken om het groen in bloei te houden.

Dierenasiel

Ben jij een echte dierenliefhebber dan wachten er in het dierenasiel heel veel viervoeters op jou. Ze vinden het geweldig als jij een wandelingetje met ze gaat maken en zijn jou ook heel dankbaar als je hun hokje weer mooi schoonmaakt. Uiteraard houden de honden en katten ook van een knuffel en een aai.

Koken

Ben je al een top kok of wil je er graag één worden dan kun je elke week samen met je mede keuken prinsen en prinsessen aan de slag. In groepsverband ga je een overheerlijke maaltijd bereiden onder toeziend oog van onze begeleiders. Zij gaan al hun keukengeheimen met jou delen zodat jij daar thuis ook mee aan de slag kunt. Dagbesteding Langstraat is hierin een samenwerking aangegaan met Stichting Schakelring. Op de locatie “Spoorwiel” van Stichting Schakelring wordt elke donderdagmiddag gekookt om zo de verbinding met de maatschappij te hebben.

Sporten

Ook aan de sportievelingen hebben wij gedacht. We gaan naar een sporthal om daar gezellig verschillende balsporten te spelen met elkaar. Lekker ontspannen, relaxed én goed voor je conditie.

En nog veel meer activiteiten

  • Volkstuin, wil jij graag wat meer leren over het verbouwen van groenten en fruit en dan is onze volkstuin echt iets voor jou. Samen met de anderen zorg je ervoor dat alle groenten en fruit goed verzorgd worden zodat deze lekker kunnen groeien om straks heerlijk opgegeten te kunnen worden.