Loading...
Clienten en vertegenwoordigers2018-09-13T13:47:06+00:00

Cliënten en vertegenwoordigers

Ben jij op zoek naar een leuke, nuttige en leerzame dagbesteding, kom dan snel een kijkje nemen bij Dagbesteding Langstraat. Je kunt kennis maken met ons team en wij kunnen je alles over het aanbod van onze verschillende activiteiten uitleggen. Dat is ook een mooie gelegenheid om alvast even de sfeer te proeven. Onze professionals zullen jou coachen om het beste uit jezelf naar boven te halen, waarbij jij steeds een beetje jouw grenzen weet te verleggen en hierdoor persoonlijk verder ontwikkelt.

Dagbesteding Langstraat kan je helpen bij de procedures. We weten hoe het werkt. We zijn ook gecontracteerd door de gemeenten Waalwijk en Heusden en  volgens de Jeugdwet binnen de regio Hart van Brabant.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens komen kijken, bel ons dan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens de kennismaking kunnen we jouw vragen beantwoorden en kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben een eenvoudige aanmeldprocedure en heb je nog geen indicatie dan kunnen wij jou ook ondersteunen bij het indienen van een aanvraag.

Dagbesteding Langstraat is erkend leerbedrijf en tevens binnenkort aangesloten bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).